“Ние сме тим од посветени иноватори.
Ние го правиме вашиот дом подобро место.”

Inter design е комапнија која може да се пофали со долгогодишно производство и продажба на гарнитури и аголни гарнитури. Во нашата понуда ќе најдете високо квалитетен мебел по најповолни цени. Нудиме широка палета на материјали и бои за сечиј стил и вкус.

Современиот дизајн и одличен квалитет по постојано ниски цени ќе ги најдете кај нас. Брендот нуди целосни и практични решенија за своите клиенти и опфаќа голем број аголни и седечки гарнитури,зависно од вашата потреба или пак вашиот стил дали сакате класично или модерно.

Креативен персонал

Брендот нуди целосни и практични решенија за своите клиенти и опфаќа голем број аголни и седечки гарнитури.

Резултати

Во нашата понуда ќе најдете високо квалитетен мебел за сечиј вкус по најповолни цени.

Напорна работа

Долгогодишното постоење и убавината и удобноста на нашите гарнитури и аголни гарнитури е доказ за нашиот квалитет.

Задоволни клиенти

Големиот број на потрошувачи се доказ за нашиот квалитет и Вашата доверба во нас.